Menu
Shop
More
Category
Brand
Verkoopprijslijst
nl

Andere Machines Hogedrukreiniger

COMPRESSOR

Krachtige, traag draaiende zuigercompressor met een optimale werkdruk.

Dit toestel heeft een sterke motor en werkt op 220V, deze kan dus door iedereen in gebruik genomen worden. Door de kleinere luchttank neemt dit toestel weinig plaats van de werkplaats in en door de krachtigere motor kan het toch nog genoeg debiet leveren voor de iets zwaardere toepassingen . Met voldoende luchtcapaciteit kan de compressor voor allerlei toepassingen gebruikt worden.

Het toestel is voorzien van volgende certificaten: ISO9000, CE, GS CERTIFICATE. Al de certificaten kunnen samen met het toestel geleverd worden indien men dit wenst.

Contacteer ons gerust voor verdere vragen.

HOGEDRUKREINIGER

Een nieuwe trailer JMB-S met stoomfunctie om snel en efficiënt de ondergronden te kunnen voorbereiden op liquidkurk. Compact toestel, ideaal voor 1 of 2 persoonsbediening voor een zachte gevelreiniging zonder schade.

Zowel professioneel als industrieel gebruik en daarbovenop personaliseerbaar.

Kenmerken:

Verwijderen van verf, onkruidverdelger, dak- & gevelreiniging, verwijderen van graffiti, ontmossing, hogedrukreiniger, stoomreiniger.

Nauwelijks droogtijd bij het plaatsen van liquidkurk bij stomen!

WARMWATERHOGEDRUKREINIGER

DiBO PW-H50 130/10

Een krachtige machine, bedoeld voor de professionele markt.

Ontworpen om vele jaren probleemloos zijn werk te kunnen doen. Hoogwaardige componenten die makkelijk bereikbaar zijn dankzij demodulaire opbouw.

Radiale krukaspomp met messing pompkop, keramische plunjers en RVS kleppen.

Watertemperatuur van 30÷140°C. en het brandstofverbruik van 3,2 Kg/u