Menu
Shop
More
Category
Brand
Verkoopprijslijst
nl

Eigenschappen

Spuitkurk is natuurlijke KURK in Spuitvorm.

Spuitkurk van Liquid-Kurk is akoestisch isolerend, dampopen, waterdicht en brandwerend multi-toepasbaar product dat bovendien sterke thermische eigenschappen heeft in alle toepassingen in de bouw en renovatie. Deze kurk in vloeibare vorm wordt vaak gebruikt als een anti-corrosie coating, decoratieve coating en is toepasbaar voor isolatie van gevels en daken, maar ook als binnen afwerking. Vanwege zijn eigenschappen wordt spuitkurk voorgesteld als een uniek product voor verschillende toepassingen.

Spuiturk van Liquid-Kurk wordt toegepast op baksteen, hout en metaal. Heeft een goede hechting op glas, keramische tegels, gipscement, beton, spaanplaat, asbest, OSB, polystyreen, enz. Voor het aanbrengen van onze spuitkurk is het niet nodig om de oppervlakte voor te strijken.

Wat is spuitkurk?

Van natuur uit is kurk een bijzonder sterk isolatiemateriaal. Na jaren productontwikkeling is er nu een geschikte toepassing om kurk te gebruiken bij het afwerken van gevels en binnenmuren, spuitkurk. Spuitkurk is zeer geschikt voor gevelrenovatie, waarbij de gevel een volledig nieuw en bijzonder decoratief uitzicht krijgt. Dankzij het rijke aanbod van de toepassingsmogelijkheden en eigenschappen van spuitkurk worden gevels, wanden en plafonds gemakkelijk opgeknapt en worden ze zowel thermisch-als geluid geïsoleerd. Het uitzicht wordt spectaculair! Hierbij komt nog dat het prijsverschil met vele systemen groot is en in uw voordeel speelt. Spuitkurk is 100% natuurlijk en bevat geen chemicaliën of andere schadelijke producten.

Wat zijn de kenmerken van spuitkurk?

Thermo-isolerend

Geluidsabsorberend en Akoestisch

Reductie van koudebruggen

Dampopen (ademend)

Brandwerend

Waterafstotend

UV-bestendig

Antiallergisch

Antistatisch

Geschikt voor inkapseling van asbest

Bestand tegen agressieve stoffen

Rot niet en schimmelvrij

Decoratief en Multifunctioneel

Ecologisch en duurzaam

Gemakkelijk toepasbaar