Spuitkurk gevelrenovatie Noorderwijk.

Dit project was een gevelrenovatie in Noorderwijk, uitgevoerd door een gecertificeerde Liquid-Kurk installateur gevestigd te Turnhout.

De gevel werd gereinigd en alle voorbereiding- en herstellingswerken werden zorgvuldig uitgevoerd. Alle ramen en deuren werden mooi afgeplakt en alle regenbuizen werden tijdelijk verwijderd. Na het plaatsen van een primer werd overal boven de gevelplint in 3 lagen spuitkurk aangebracht.

De ingang naar de kelder, die dient als commerciële ruimte werd ook behandeld met spuitkurk zodat het een mooie commerciële uitstraling kreeg.

Bij de overdekte ruimte aan de ingang werd mits de nodige voorbereidingen gespoten kurk geplaatst op een pvc-ondergrond (plafond). Aan de balustrade, onderaan werd gespoten kurk toegepast op een horizontale ondergrond, hierbij werd een slijtvaste laag geplaatst om de kurk te beschermen, zodat deze gemakkelijk gereinigd kan worden. Ook de garage is na de nodige voorbereidingswerken bekleed met spuitkurk.

De dakrand rond de woning bestaat uit cederhout, een natuurlijk materiaal. Dankzij het aanbrengen van Liquid-Kurk wordt er een perfecte symbiose gevormd naar uitstraling met een mooie en warme woning als resultaat.